ГРАНИТ


    Гранитът е универсалното решение на всеки интериорен и екстериорен проект. По своя състав той представлява много твърда и устойчива на износване магмена скала с високо съдържане на кварц.  Затова гранитът няма да промени вида си, подложен на големи температурни амплитуди. Няма да се разтопи от нагряване и няма да смени цвета си с времето. Устойчив е на киселини и мазнини и има ниска водопоглъщаемост. Всичко това го прави лесен за поддръжка.

    Гранитът може да бъде полиран или термолющен. Той е предпочитаният материал в световен мащаб, както при летища, обществени сгради, хотели, молове и магазини, така и за частни домове. Гранитът е подходящ за кухненски плотове.

    Гранитният ви под/плот/…, който е модерен днес, ще е актуален и утре. Ако изпитвате някакво съмнение, обърнете поглед назад в миналото - не случайно гранитът е използван още от древността, а доказателствата за това са наслада за окото и до днес. Сред богатата цветова гама и различните шарки, в които го създава природата и най-капризният ни клиент ще открие нюанса, който да задоволи вкуса му.  
    Гранитът е естественият камък, който ще придаде на дома Ви стил и уют.

Практическо приложение на гранита:
Кухненски и бар плотове, плотове за бани, настилки, облицовки, стъпала, подпрозоречни плотове, камини, паметни плочи, бани, корита и други.

Ние от „КАЕН Гранити“ работим с гранит внос от Италия, Гърция, Турция, Китай.